στρατηγική για το στοίχημα στο μπάσκετ

Το στοίχημα για κάποιους είναι άρρηκτα συνδεμένο με το ποδόσφαιρο. Όμως, το στοίχημα δεν έγινε δημοφιλές παιχνίδι επειδή προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε ένα μόνο άθλημα. Το αντίθετο, η ποικιλία είναι αυτή που τραβάει περισσότερο κόσμο στο στοίχημα.

Στο ποδόσφαιρο, ναι μεν τις περισσότερες φορές η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει, αλλά υπάρχουν και πολλές φορές, που δε θα τα καταφέρει λόγω των πολλών αστάθμητων παραγόντων του ίδιου του αθλήματος. Πολλοί είναι οι παίκτες, που ψάχνουν αθλήματα για να ποντάρουν, όπου τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο προβλέψιμα και άρα θα μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το μπάσκετ, όπου οι εκπλήξεις δεν είναι πάρα πολλές, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι είναι δημοφιλές στους παίκτες του στοιχήματος. Γιατί όμως;

Για να ασχοληθεί κανείς με το στοίχημα πρέπει να γνωρίζει το άθλημα ή το γεγονός στο οποίο θα ποντάρει. Άρα, στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να μελετήσει καλά το άθλημα του μπάσκετ για να έχει γνώση των κανόνων, που στη συνέχεια θα τον βοηθήσουν στο στοίχημα.

Για να παίξει κανείς στοίχημα στο μπάσκετ, πρέπει να κοιτάξει αρκετά πράγματα, όπως η φόρμα των ομάδων, και οι πιθανές απουσίες σημαντικών παικτών και το πώς η ομάδα συμπεριφέρεται χωρίς αυτούς.

Επίσης, σημαντικά στατιστικά, όπως οι μέσοι όροι σε επίθεση και άμυνα παίζουν ρόλο στην επιλογή αντίστοιχων στοιχημάτων over/under, αλλά και στην επιλογή στοιχημάτων με χάντικαπ.

Σε κάθε περίπτωση, η περιπλοκότητα των συστημάτων του μπάσκετ σε συνδυασμό με την ικανότητα των ομάδων και των παικτών της κάθε ομάδας (πχ του NBA), μπορεί επίσης να προσφέρει ευκαιρίες για στοιχήματα. Για παράδειγμα, μια ομάδα μπορεί να έχει καλή άμυνα στους κοντούς, αλλά όχι στους ψηλούς, οπότε έτσι να ευνοηθεί η επιλογή ενός στοιχήματος με πόντους ενός ψηλού παίκτη της μίας ομάδας.

Επειδή το μπάσκετ χωρίζεται σε τέσσερα δεκάλεπτα και οι διακοπές είναι συχνές λόγω των φάουλ και των τάιμ άουτ, οι παίκτες, μπορούν να έχουν περισσότερες πιθανότητες να προβλέψουν την πορεία ενός αγώνα σε σχέση με άλλα αθλήματα.

 

Επίσης, η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντική και στην επιλογή του μπάσκετ για online stoixima. Εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα περισσότερο ενδιαφέροντα. Αν κάποιος θέλει να παίξει στοίχημα ζωντανά σε αγώνα μπάσκετ θα πρέπει, φυσικά να ξέρει περισσότερα πράγματα από ένα απλό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα.

Για παράδειγμα, υπάρχουν στοιχήματα στο live betting, που προσφέρουν ποια ομάδα θα κερδίσει την κάθε περίοδο και αυτό μπορεί να βγει αρκετές φορές αν μελετήσει κανείς τη συμπεριφορά των ομάδων σε προηγούμενα παιχνίδια. Ακόμα, όμως, κι αν αλλάξει αυτό και συμβεί κάτι, που κανείς δεν περίμενε σύμφωνα με τη μέχρι τότε εικόνα των ομάδων, οι ανατροπές μιας πχ καλής ομάδα επί μιας πιο αδύναμης, που έχει πάρει απλώς προβάδισμα σε κάποιο σημείο του αγώνα, μπορεί να φέρει κέρδη.

Το γεγονός ότι το μπάσκετ είναι γρήγορο παιχνίδι, είναι ένας λόγος, που κάποιοι επιλέγουν να παίξουν live στοίχημα σε αυτό, καθώς είναι δυνατό να διευθετηθεί το στοίχημά τους σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ είναι δυνατό να παίξουν περισσότερα στοιχήματα σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια στο αντίστοιχο διάστημα.

Μελέτη και πειθαρχία, πάντως, είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για έναν παίκτη του στοιχήματος, ειδικά αν θέλει να πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά και όχι απλώς να περάσει την ώρα του. Οι επιλογές είναι πολλές και είναι εύκολο να χαθεί κανείς μέσα σε αυτές, αν δεν προετοιμαστεί σωστά.

Comments are closed.