Στοιχηματικές αγορές για τους σκόρερ του Μουντιάλ

Μόλις οι αγώνες του Μουντιάλ ξεκινήσουν, οι παίχτες του στοιχήματος θα αποκτήσουν αυτόματα δεκάδες επιπλέον επιλογές και ευκαιρίες στοιχηματισμού. Άλλωστε, οι αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου αποτελούνται από τους κορυφαίους παίχτες του πλανήτη, η οποίοι με τη σειρά τους υπόσχονται άφθονη δράση και, φυσικά, πολλά γκολ. Και τα γκολ αυτά αποτελούν ένα από τα αντικείμενα στοιχηματισμού που θα έχουν οι παίχτες στη διάθεσή τους.

Άλλωστε, σε κάθε αγώνα του Μουντιάλ, οι εταιρίες στοιχήματος θα ανακοινώνουν ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών που δε θα αφορούν μόνο στις κλασικές πτυχές της αναμέτρησης, όπως το τελικό αποτέλεσμα, το over/under και το σκορ, αλλά και σε άλλες πτυχές, όπως αυτές των σκόρερ. Και οι παίχτες που θα θέλουν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ ενός αγώνα θα έχουν αρκετές επιλογές.

 

Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον παίχτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε αυτή την αγορά αναφέρονται τα ονόματα όλων των ποδοσφαιριστών των δύο αντίπαλων ομάδων και το καθένα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, ανάλογα με τις πιθανότητες επαλήθευσης του σημείου. Και, φυσικά, οι παίχτες θα κερδίσουν μόνο στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους είναι αυτός που θα ανοίξει το σκορ του αγώνα.

 

Αντίστοιχη είναι και η λογική πίσω από την αγορά του τελευταίου σκόρερ του αγώνα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν τον παίχτη που θα σκοράρει το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

 

Φυσικά, όσοι θέλουν να αντιμετωπίσουν μικρότερο ρίσκο, μπορούν να επιλέξουν μια διαφορετική αγορά: αυτή του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής. Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει καμία σημασία σε ποια στιγμή θα σκοράρει ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους. Εφόσον πετύχει ένα γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, το στοίχημα θα διευθετηθεί ως κερδισμένο.

 

Οι παραπάνω είναι οι βασικότερες επιλογές στοιχηματισμού στους σκόρερ του Μουντιάλ, αλλά όχι οι μόνες. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν έναν ποδοσφαιριστή και να στοιχηματίσουν στο ότι θα πετύχει 2+ γκολ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ακόμη και στο αν θα πετύχει χατ τρικ. Φυσικά, οι πιθανότητες επαλήθευσης μιας τέτοιας πρόβλεψης είναι λιγότερες και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα στοιχήματα.

 

Οι επιλογές που έχουν οι παίχτες, προκειμένου να στοιχηματίσουν στους σκόρερ του Μουντιάλ δεν εξαντλούνται στα γκολ που θα πετύχουν σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά και σε ολόκληρη τη διάρκεια του Μουντιάλ. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο σύνολο των γκολ που θα πετύχουν οι παίχτες σε ολόκληρη τη διοργάνωση, εφόσον επιλέξουν ένα από τα μακροχρόνια στοιχήματα που προσφέρουν οι ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να στοιχηματίσουν και σε μια από τις αγορές head to head, οι οποίες συγκρίνουν τις επιδόσεις δύο επιλεγμένων παιχτών στον τομέα των γκολ.

 

Comments are closed.