Στοίχημα στο τέννις

Ένας από τους λόγους, που το στοίχημα είναι τόσο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, είναι και το γεγονός ότι οι επιλογές για τους παίκτες είναι πάρα πολλές. Είτε αυτό αφορά στα αθλήματα, που είναι διαθέσιμα, είτε στα πρωταθλήματα και τα τουρνουά, είτε στον αριθμό των στοιχημάτων για καθένα από αυτά, οι παίκτες του στοιχήματος έχουν μια πλειάδα στοιχημάτων από την οποία μπορούν να επιλέξουν.

Εκτός από το δημοφιλές στοίχημα ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλα αθλήματα, τα οποία είναι δελεαστικά για τους παίκτες και οι οποίοι τα προτιμούν συστηματικά για τα στοιχήματά τους. Ένα από αυτά είναι και το τένις.

Ένα από τα πρώτα πράγματα, που χρειάζεται κάποιος για να παίξει στοίχημα σε οποιοδήποτε άθλημα ή γεγονός, είναι γνώση αυτού του αθλήματος ή γεγονότος. Οπότε κάποιος θα πρέπει να γνωρίζει καλά τους κανόνες του τένις, πριν ασχοληθεί στοιχηματικά με αυτό. Αν μελετήσει το παιχνίδι και μάθει τους κανόνες και τους κανονισμούς ξεχωριστών τουρνουά, τότε μπορεί να προχωρήσει.

Το τένις είναι ένα γρήγορο άθλημα και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος, για τον οποίο είναι δημοφιλές. Θα αναρωτηθεί κανείς πώς είναι γρήγορο, όταν κάποια παιχνίδια διαρκούν πολλές ώρες, αλλά αυτό αφορά στις εναλλαγές μέσα στο παιχνίδι και το live στοίχημα. Εντούτοις, πολλοί είναι αυτοί που ποντάρουν και πριν από την έναρξη των αγώνων.

Για το τένις, όπως και για κάθε άθλημα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια πράγματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα (χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι μπορούμε πάντα να γνωρίζουμε την έκβαση, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί αστάθμητοι παράγοντες). Έτσι, όταν κάποιος θέλει να ποντάρει σε έναν αγώνα τένις, θα πρέπει να κοιτάζει τη φόρμα των δύο παικτών, τόσο στα τελευταία παιχνίδια στη συγκεκριμένη επιφάνεια (χώμα, χόρτο, σκληρό), όπου διεξάγεται το παιχνίδι, όσο και τα μεταξύ τους τελευταία παιχνίδια στην αντίστοιχη επιφάνεια.

Επίσης, θα πρέπει να ρίχνει μια ματιά σε επιμέρους στατιστικά, όπως σε πόσα σετ λήγουν τα παιχνίδια του καθενός και στα πόσα games λήγει το κάθε σετ, καθώς αυτό μπορεί να δείξει και την κούραση που μπορεί κάποιος παίκτης να έχει. Εννοείται ότι αν κάποιος τενίστας παίζει «εντός έδρας» αυτό είναι κάτι που μπορεί να μετρήσει σε μερικές περιπτώσεις, ενώ πολύ σημαντικό είναι να δει κανείς αν οι αθλητές έχουν ή όχι τραυματισμούς, που τους ταλαιπωρούν το διάστημα πριν από το παιχνίδι, στο οποίο θέλει να ποντάρει. Εκτός από το στοίχημα τένις πριν από το παιχνίδι, πολύ διαδεδομένο είναι και το ζωντανό στοίχημα τένις.

Στο live στοίχημα στο τένις τα πράγματα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κι έτσι αυτό το καθιστά πολύ δελεαστικό στους παίκτες του στοιχήματος, καθώς το ποντάρισμα επαληθεύεται ή όχι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κι έτσι μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα στοιχήματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλα αθλήματα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Από το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι, που παραμένει επιλογή και στο live betting (όπως στο live betting για το μπασκετ στο NBA), μέχρι τον νικητή σε κάθε game, οι επιλογές παραμένουν πολλές στο στοίχημα τένις.

Όπως και σε κάθε άθλημα και όπου γενικώς βρίσκει εφαρμογή το στοίχημα, θα πρέπει να έχει υπάρξει νωρίτερα πολύ καλή προετοιμασία όσο αφορά στο άθλημα, στο άθλημα σε σχέση με το πώς προσφέρεται στις στοιχηματικές εταιρείες, στο συγκεκριμένο παιχνίδι και φυσικά στον τρόπο με τον οποίο ποντάρει κανείς. Όλα αυτά, μαζί με πειθαρχία και μπορούν να κάνουν το τένις ένα πολύ ενδιαφέρον και επικερδές άθλημα για τον παίκτη του στοιχήματος.

LIVE στοίχημα στο τένις

Συνεχίζοντας την ενασχόλησή μας με τα εναλλακτικά αθλήματα που μπορεί να παίξει κάποιος στο στοίχημα, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε πάλι με το τέννις, αλλά σε επίπεδο live. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Σαφώς! Μπορεί κάποιος σε μεγάλα στοιχηματικά να παίξει live stoixima και σε εναλλακτικά αθλήματα.

Το στοίχημα δίνει πολλές επιλογές στους παίκτες και αυτό το καθιστά πολύ δημοφιλές. Κάποιος μπορεί να επιλέξει μέσα από έναν μεγάλο αριθμό αθλημάτων, αλλά και από διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων και να προσπαθήσει έτσι να βγάλει κέρδος. Το τένις είναι ένα από αυτά τα αθλήματα, που μάλιστα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, το τένις γίνεται τόσο δημοφιλές στους κόλπους των παικτών του στοιχήματος λόγω της γρήγορης φύσης του. Αυτό του δίνει πολύ υψηλή θέση στη λίστα με τα αθλήματα για LIVE στοίχημα. Και είναι λογικό, καθώς, όπως και με το ποδόσφαιρο, υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια όλη τη σεζόν στο τένις, ενώ και η παύση των τουρνουά είναι μικρή μέχρι να ξαναρχίσουν οι αγώνες. Επίσης πολύ σημαντική είναι η παρουσία του LIVE Stream, το οποίο προσφέρουν οι πολλές στοιχηματικές εταιρίες σε πολλούς αγώνες τένις.

Τι πρέπει να γνωρίζει κανείς πριν/για να προτιμήσει το τένις για LIVEbetting;

Μπορεί το τένις να φαίνεται απλό ως άθλημα, με δύο ή τέσσερεις παίκτες να στέλνουν το μπαλάκι από τη μία στην άλλη μεριά, αλλά φυσικά αυτή είναι μια επιδερμική προσέγγιση στο παιχνίδι. Το τένις είναι αρκετά πολύπλοκο, ειδικά όταν μιλάμε για στοίχημα.

Εξοικείωση

Το πρώτο πράγμα, που πρέπει να κάνει κανείς πριν ξεκινήσει να παίζει ζωντανό στοίχημα στο τένις είναι να εξοικειωθεί με την ορολογία τόσο του αθλήματος, όσο και των αγορών στοιχήματος στο τένις. Όταν μάθει κάποιος τους κανόνες, που διέπουν το άθλημα (και τα διαφορετικά τουρνουά), αλλά και αυτούς του στοιχήματος, τότε έχει κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα.

Εννοείται ότι παίρνουμε ως δεδομένο ότι ο παίκτης γνωρίζει ήδη γενικά πράγματα και κανόνες για το στοίχημα αυτό καθ’ αυτό, όπως το πώς βγαίνουν οι αποδόσεις, τι είναι το value betting, τι είναι η γκανιότα, κτλ. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κεκτημένη γνώση, τότε θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε πριν την έναρξη των πονταρισμάτων.

Μόλις επιτευχθεί η εξοικείωση με το ίδιο το άθλημα και υπάρχει ήδη εξοικείωση με το ίδιο το στοίχημα, τότε μπορεί κάποιος να μπει στη διαδικασία να επιλέξει τη σωστή εταιρεία για τα πονταρίσματά του. Θα πρέπει λοιπόν να βρει μια εταιρεία που:

– Θα προσφέρει πολλά τουρνουά για LIVE στοίχημα

– Θα έχει πολλές κατηγορίες στοιχημάτων στους αγώνες τένις στο LIVE betting.

– Θα προσφέρει καλές αποδόσεις σε αυτά τα στοιχήματα.

– Θα μεταδίδει αγώνες σε LIVE Stream.

Μελέτη αγώνων

Έχετε αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το άθλημα, για το στοίχημα στο τένις και τελικώς πιστεύετε ότι έχετε επιλέξει την σωστή εταιρεία. Οπότε είστε έτοιμοι για στοίχημα, σωστά; ΟΧΙ.

Γιατί το στοίχημα τένις έχει πολλούς παράγοντες και στατιστικά, που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη πριν στοιχηματίσετε είτε πριν τα παιχνίδια είτε σε LIVE στοίχημα.

Δεν μπορούμε να τονίσουμε πόσο πολύ σημαντική είναι για αυτό το άθλημα, αλλά και για όλα τα αθλήματα και γεγονότα στα οποία ποντάρετε χρήματα, είναι η μελέτη.

Τι θα πρέπει να κοιτάξετε, λοιπόν, πριν ποντάρετε σε έναν αγώνα; Καλό θα ήταν να γνωρίζετε όλα όσα θα αναφερθούν παρακάτω. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τις σωστές κινήσεις στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι της στοιχηματικής εταιρείας.

  • Επιφάνεια του αγώνα. Ως γνωστόν, το τένις παίζεται σε διαφορετικές επιφάνειες (γρασίδι, χώμα, σκληρή επιφάνεια). Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα πρέπει να ξέρετε αν ένας παίκτης προτιμά τη μία επιφάνεια ή την άλλη. Υπάρχουν τενίστριες και τενίστες, που είναι σπεσιαλίστες σε μία επιφάνεια και μέτριοι σε άλλη. Δε θα θέλετε να ποντάρετε σε κάποια αθλήτρια ή κάποιον αθλητή στη μη αγαπημένη τους επιφάνεια. Δείτε τα αποτελέσματα των παικτών σε κάθε επιφάνεια για να καθορίσετε πόσο καλοί είναι σε αυτήν. Για παράδειγμα, σκεφτείτε ότι ο Ράφα Ναδάλ είναι γνωστός για την… αγάπη του στο χώμα.

  • Φόρμα. Το τένις είναι άθλημα, που η φόρμα των παικτών μετράει πάρα πολύ. Αυτό, όμως, που θα πρέπει να γνωρίζετε δεν είναι απλώς το πόσες νίκες ή ήττες έχει η κάθε αθλήτρια ή ο κάθε αθλητής στη συγκεκριμένη επιφάνεια, αλλά και το πώς ήρθαν αυτές. Πόσα σετ έχασε, πόσα games παίχτηκαν στα παιχνίδια, πήγε κάποιο σετ σε tie break, πόσα λάθη (unforced errors) έκανε, ποιο είναι το ποσοστό στα πρώτα και τα δεύτερα σερβίς, έπαιζε πριν σε άλλα τουρνουά, πόσο μεγάλης διάρκειας είναι οι αγώνες που έδωσε, ταλαιπωρείται από τραυματισμό; Όπως καταλαβαίνετε για να βγάλετε μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση μιας τενίστριας ή ενός τενίστα θα πρέπει να αξιολογήσετε πολλά πράγματα.

 

  • Head to head. Επίσης σημαντικό στοιχείο στην ανάλυση ενός παιχνιδιού τένις είναι οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο. Μπορεί στο ποδόσφαιρο ή άλλα ομαδικά αθλήματα, όπου αλλάζει μεγάλος αριθμός παικτών και διαφοροποιείται η εικόνα μιας ομάδας, η προϊστορία να μην παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά στο τένις είναι σημαντικό. Το τένις εκτός από άθλημα μεγάλης ικανότητας έχει και πολλά ψυχολογικά στοιχεία μέσα και όταν ένα ζευγάρι αντιπάλων έχει συγκεκριμένη προϊστορία, αυτό μεταφέρεται και στα επόμενα παιχνίδια τους. Φυσικά και εδώ έχει σημασία να ρίξετε μια ματιά και στην επιφάνεια στην οποία αναφέρονται τα στατιστικά των head

Comments are closed.