Στοίχημα και βόλεϊ

Συνεχίζοντας την ενασχόληση με άλλα αθλήματα, πέραν του ποδοσφαίρου, θα ήταν καλό να μιλήσουμε και για το βόλεϊ, σε σχέση πάντα με το στοίχημα.

Το βόλεϊ είναι κι αυτό ένα παιχνίδι, στο οποίο αρκετοί παίκτες ποντάρουν χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τα πρώτα σε δημοτικότητα μεταξύ των παικτών του στοιχήματος, αλλά έχει και αυτό συγκεκριμένα θετικά και αρνητικά, όπως όλα τα αθλήματα, που μπορούν να αποφέρουν κέρδη.

Δεν είναι ποτέ περιττό να αναφέρουμε ότι για να παίξει κανείς στοίχημα σε κάποιο άθλημα, θα πρέπει να γνωρίζει τόσο τους όρους και κανόνες του στοιχήματος γενικώς όσο και τους κανόνες του αθλήματος στο οποίο θέλει να ποντάρει.

Στη συνέχεια, αφού μάθει όλα αυτά, και αφού μάθει να αξιολογεί αποδόσεις και εταιρείες στοιχημάτων, θα πρέπει να επιλέξει ποια είναι πιο συμφέρουσα ώστε να παίζει στοίχημα στο βόλεϊ, εν προκειμένω.

Το βόλεϊ είναι ένα από τα αθλήματα, που δεν έχουν επαφή μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες.

Είναι αλήθεια ότι στο βόλεϊ η επαλήθευση των φαβορί είναι αρκετά μεγάλη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να παίξει κάποιος στοίχημα σε αυτό το άθλημα και να βγάλει κέρδος.

Στο βόλεϊ υπάρχουν αρκετές κατηγορίες στοιχημάτων, από το κλασικό «Νικητής Αγώνα», που προσφέρονται αποδόσεις σύμφωνα με τις πιθανότητες κάθε ομάδας για νίκη, μέχρι στοιχήματα με χάντικαπ, με over και under σε πόντους, ενώ υπάρχουν και στοιχήματα για το κάθε σετ, καθώς και συνδυασμός όλων αυτών μεταξύ τους.

Η γνώση ενός αθλήματος, που αναφέρθηκε παραπάνω, πρέπει να προεκταθεί και σε γνώσεις για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να γνωρίζει τις δυνατότητες της κάθε ομάδας και να την έχει παρακολουθήσει να αγωνίζεται, αλλά και να έχει μελετήσει τα στατιστικά της σε κάθε αγώνα, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Από αυτή τη μελέτη μπορούν να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα, ειδικά αν συνδυαστούν με σωστά προγνωστικά για το στοίχημα απο έγκυρες ιστοσελίδες όπως το sportbet.gr.

Όταν ένας παίκτης γνωρίζει τις δύο ομάδες, τις δυνατότητές τους, τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και αντιδρούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις, τότε μπορεί να αξιολογήσει αν κάποιο στοίχημα έχει αξία να το προτιμήσει ή όχι.

Είναι πιθανό μέσα από τη γνώση των ομάδων, ο παίκτης του στοιχήματος να μπορεί να βρει ευκαιρίες σε αποδόσεις, τόσο σε στοίχημα για τους συνολικούς πόντους του παιχνιδιού (over/under), όσο και σε «αριθμό σετ», συνολικούς πόντους της μίας ομάδας, πόντους παικτών και όχι μόνο.

Επίσης, το βόλεϊ, με τη γρήγορη φύση του, μπορεί να αποτελέσει επιλογή για κάποιον παίκτη και στο LIVE betting. Και εδώ αν εφαρμοστούν οι γνώσεις κάποιου για το παιχνίδι και τις ομάδες με απόλυτη πειθαρχία σε όσα γνωρίζει, μπορεί να βγει μακροχρόνιο κέρδος.

Είναι γνωστό ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα, ακόμα και σε σχέση με το στοίχημα. Αν κάποιος παίκτης του στοιχήματος αφιερώσει χρόνο και σε άλλα αθλήματα, μπορεί να καταφέρει να έχει κέρδος αρκεί να επενδύσει στη γνώση και την πειθαρχία για να εφαρμόσει την όποια γνώση αποκτήσει, ώστε να προσπαθήσει να δημιουργήσει πλεονέκτημα υπέρ του και εναντίον των bookmakers. Και το βόλεϊ είναι ένα από αυτά τα αθλήματα.

Comments are closed.