Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο το 2020

Μέσα στο 2020, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο συνεχίζουν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στα μέλη τους, ώστε να κερδίσουν μια θέση πιο κοντά στην κορυφή, από το 2019 και τις προηγούμενες χρονιές. Κάθε εταιρία άλλωστε ανακοινώνει συνέχεια νέες υπηρεσίες, βελτίωση των προϊόντων της και ασυναγώνιστες προσφορές, ώστε να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, μέσω της προτίμησης που της δείχνουν οι παίχτες του στοιχήματος.

Δεν καταφέρνουν όμως όλες οι εταιρίες στοιχήματος να βρεθούν στις κορυφαίες θέσεις της κυπριακής αγοράς. Το επίτευγμα αυτό ανήκει σε εκείνες που καταφέρνουν να συνδυάσουν καλύτερα τις επιδόσεις τους σε διαφορετικούς τομείς, όπως οι προσφορές, η ποικιλία στοιχημάτων, οι υπηρεσίες κτλ. Και οι παρακάτω εταιρείες καταφέρνουν να κατακτήσουν μια από τις κορυφαίες θέσεις στην αξιολόγηση παιχτών και ειδικών.

Stoiximan

Η Stoiximan cy ξεχωρίζει κυρίως χάρη στην τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει. Καλύπτει δεκάδες αθλήματα και τις δημοφιλέστερες κατηγορίες, από τις κορυφαίες έως τις χαμηλότερες. Επιπλέον, προσφέρει πολλά μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν και να εκμεταλλεύονται υπηρεσίες, όπως το cash out*, η τοποθέτηση παρολί με σημεία από τον ίδιο αγώνα*, η πρόταση στοιχημάτων και η επικοινωνία με δημοφιλείς τρόπους (όπως το Skype, το Viber και το Whatsapp), αλλά και να συμμετέχουν σε προσφορές*. Οι κορυφαίες από αυτές είναι η 0% γκανιότα**, αλλά και οι ενισχυμένες αποδόσεις* σε επιλεγμένα γεγονότα κάθε ημέρα.

Winmasters

Μεγάλη ποικιλία προσφέρει και η Winmasters cy, αφού τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της είναι πολλά και περιλαμβάνουν ακόμη και ασυνήθιστες επιλογές, όπως το ΜΜΑ. Επιπλέον, η Winmasters καλύπτει όλες τις δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές, ενώ δεν παραλείπει να προσφέρει και κάποιες ιδιαίτερες, όπως οι γρήγορες αγορές στο live στοίχημα, που αφορούν γεγονότα των επόμενων 1-5 λεπτών. Όσοι αναζητούν κορυφαίες υπηρεσίες θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε cash out* των στοιχημάτων τους στη Winmasters, να επεξεργαστούν ανοιχτά στοιχήματα και να προτείνουν στοιχήματα που δεν υπάρχουν. Από την άλλη, όσοι αναζητούν προσφορές θα μπορέσουν να κερδίσουν πριμ*, ενισχυμένα κέρδη* και πολλά άλλα έπαθλα.

Bet365

Η Bet365 cy ξέρει καλά να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στοιχήματος και αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στην ιστοσελίδα της. Τα δημοφιλέστερα αθλήματα και τα δημοφιλέστερα στοιχήματα είναι εκεί, όπως είναι εκεί και κάποιες κορυφαίες υπηρεσίες που δύσκολα θα συναντήσει κανείς αλλού. Τέτοιες υπηρεσίες είναι το αυτόματο και το τμηματικό cash out*, η επεξεργασία ανοιχτών στοιχημάτων και άλλες. Τέλος, και οι προσφορές* της Bet365 δίνουν ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα των παιχτών.

Fonbet

Η Fonbet cy έχει ένα από τα πλουσιότερα προγράμματα προσφορών* στην κυπριακή αγορά, αφού δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη* και καθημερινές επιβραβεύσεις* με κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε αθλήματα, αλλά και στα virtual sports. Τέλος, στο live στοίχημα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και σε πρωτότυπες αγορές.

Parimatch

Η Parimatch έχει τη δικού της σχεδιασμού πλατφόρμα στοιχήματος και σε αυτή προσφέρει πάρα πολλές επιλογές στοιχηματισμού. Ειδικά στον τομέα των στοιχηματικών αγορών, οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν από το 1Χ2 και άλλες συνηθισμένες αγορές έως το ασιατικό χάντικαπ και άλλες ασυνήθιστες. Τέλος, στον τομέα των προσφορών, οι παίχτες θα συναντήσουν και κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες, όπως το πρόγραμμα Gift+, που μοιράζει πλούσιες ανταμοιβές.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Comments are closed.