Οι 3 καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018 

Κάθε χρονιά, οι παίχτες του στοιχήματος ξεχωρίζουν εκείνον τον αγώνα που απόλαυσαν περισσότερο, εκείνο το στοίχημα που τους απέφερε τα μεγαλύτερα κέρδη και εκείνες τις στοιχηματικές εταιρίες που τους πρόσφεραν τις καλύτερες υπηρεσίες. Έτσι και το 2018, θα ξεχωρίσουν αθλητικά γεγονότα, επιτυχημένες προβλέψεις, αλλά και παρακάτω τρείς στοιχηματικές εταιρίες που θα προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στοιχηματισμού.

Stoiximan: Το πιο πλούσιο πρόγραμμα προσφορών*

Βασικό προτέρημα της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan είναι το πλούσιο πρόγραμμα προσφορών* που ανακοινώνει κάθε ημέρα. Η εταιρία έχει αρχικά κάποιες σταθερές προσφορές, όπως την προσφορά της 0% γκανιότας (Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.)  και τα Stoiximan Missions που προσφέρουν ανταμοιβές*.

Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή στην Stoiximan, αφού η εταιρία καλύπτει πολλά αθλητικά γεγονότα και ανακοινώνει συμφέρουσες αποδόσεις. Επιπλέον, το live στοίχημα βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς (μεταδίδει και πολλούς αγώνες ζωντανά*) και οι υπηρεσίες για τους παίχτες (cash out* και άλλες) είναι από τις καλύτερες.

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Sportingbet: Στοιχήματα για κάθε γούστο

Η Sportingbet έχει μια απλή στον σχεδιασμό ιστοσελίδας στοιχήματος, η οποία κρύβει περισσότερα από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά. Οι παίχτες έχουν πάρα πολλές επιλογές στοιχηματισμού και μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δημοφιλή αθλήματα, λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, ακόμα και σπάνια αθλήματα που δε θα βρουν πουθενά αλλού. Επιπλέον, θα στοιχηματίσουν με την ίδια ευκολία στο ποδόσφαιρο και στο σκι, αφού οι επιλογές είναι πολλές και ο τρόπος στοιχηματισμού απλούστατος.

Μεγάλη είναι και η ποικιλία που προσφέρει η Sportingbet και σε προσφορές* και υπηρεσίες. Οι παίχτες μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους, τοποθετώντας στοιχήματα, και να τους ανταλλάζουν με ανταμοιβές*, καθώς και να εκμεταλλεύονται καθημερινά προσφορές* για τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου. Τέλος, μπορούν να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες όπως το cash out* και το live streaming*, για να παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες του live στοιχήματος.

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Vistabet: Με δυνατό χαρτί την ποικιλία

Η ποικιλία είναι το δυνατό χαρτί της στοιχηματικής εταιρίας Vistabet, σε οποιονδήποτε τομέα κι αν την εξετάσει κανείς. Στον τομέα των στοιχημάτων, η Vistabet προσφέρει ενδεχομένως τις περισσότερες επιλογές στην ελληνική αγορά, αφού καλύπτει σχεδόν κάθε άθλημα, από το ποδόσφαιρο και το τένις, έως τα βελάκια και το αλπικό σκι. Και φυσικά οι επιλογές σε κάθε άθλημα είναι πολλές. Στον τομέα των προσφορών, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν καθημερινά την προσφορά ημέρας* . Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν και στο πρόγραμμα ανταμοιβής* με κάθε στοίχημα που τοποθετούν.

Τέλος, στον τομέα των υπηρεσιών, η Vistabet προσφέρει όλα τα βασικά. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά αγώνες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, μέσω της υπηρεσίας live streaming*. Μπορούν επίσης να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους μέσω της υπηρεσίας cash out*, αλλά και να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όλο το 24ωρο.

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Comments are closed.