Μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα στο Μουντιάλ

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, για να απολαύσουν κορυφαίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Οι παίχτες του στοιχήματος όμως ζουν ήδη σε ρυθμούς Μουντιάλ, αφού έχουν από τώρα τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς. Στο κάτω-κάτω, οι εταιρίες στοιχήματος έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες αποδόσεις για τους αγώνες των ομίλων του Μουντιάλ, ενώ έχουν δημιουργήσει και πολλά μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα.

Τα στοιχήματα αυτά είναι διαθέσιμα από τώρα στις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, αλλά μάλλον δεν ενδείκνυνται για τους ανυπόμονους παίχτες. Άλλωστε, μπορεί οι παίχτες να έχουν τη δυνατότητα να τα τοποθετήσουν από τώρα, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης για να τα δουν να διευθετούνται.

 

Τα περισσότερα από τα προγνωστικά σε μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα του Μουντιάλ άλλωστε αφορούν σε συνολικές επιδόσεις των ομάδων και σε πτυχές όχι συγκεκριμένων αγώνων, αλλά ολόκληρης της διοργάνωσης. Το βασικό θετικό αυτών των στοιχημάτων είναι το γεγονός ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, έως ότου πάρουμε μια γεύση για τις δυνατότητες των ομάδων στο Μουντιάλ. Ταυτόχρονα όμως κρύβουν και μεγάλο ρίσκο, οπότε προορίζονται και για τους πιο τολμηρούς παίχτες.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το μακροχρόνιο στοίχημα για το νικητή του Μουντιάλ. Οι εταιρίες στοιχήματος έχουν ανακοινώσει τα φαβορί και τα αουτσάιντερ και έχουν συνοδέψει κάθε σημείο με (προς το παρόν) υψηλές αποδόσεις. Η πρόβλεψη όμως είναι δύσκολη, όταν ουσιαστικά δεν έχουμε δει τις δυνατότητες όλων των ομάδων στο Μουντιάλ.

 

Το στοίχημα για το νικητή του Μουντιάλ δεν είναι το μόνο μακροχρόνιο της διοργάνωσης. Οι παίχτες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν στο ζευγάρι του τελικού ή στις ομάδες που θα περάσουν στους προημιτελικούς και στους ημιτελικούς. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στους νικητές των ομίλων του Μουντιάλ, αλλά και στις ομάδες που θα περάσουν στη δεύτερη φάση. Όλα αυτά τα στοιχήματα δεν πρόκειται να διευθετηθούν νωρίτερα από την ολοκλήρωση των φάσεων που αφορούν.

 

Μαζί με τα μακροχρόνια, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν και κάποια ειδικά στοιχήματα. Και αυτά αφορούν συνήθως στις συνολικές επιδόσεις ομάδων και παιχτών στο Μουντιάλ και όχι σε συγκεκριμένους αγώνες. Για παράδειγμα, ένα τέτοιο στοίχημα αφορά στον αριθμό των γκολ που θα πετύχει μια συγκεκριμένη ομάδα ή ένας συγκεκριμένος παίχτης κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ειδικά στοιχήματα που αφορούν στα συνολικά γκολ της διοργάνωσης, στον αγώνα με το μεγαλύτερο σκορ και σε πολλές ακόμη ασυνήθιστες πτυχές του Μουντιάλ.

 

Μια τέτοια πτυχή αποτελούν και οι αγορές head to head, στις οποίες οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν δύο ομάδες και να προβλέψουν ποια από τις δύο θα τερματίσει σε υψηλότερη θέση στην κατάταξη του Μουντιάλ. Και φυσικά, όσο το Μουντιάλ προχωρά, οι εταιρίες στοιχήματος θα εφευρίσκουν και νέα ειδικά στοιχήματα, προσφέροντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σε όσους θέλουν να τοποθετήσουν προβλέψεις διαφορετικού είδους στη διοργάνωση.

 

 

Comments are closed.