Αξίζει να παίξω Live stoixima στο NBA ;

Το στοίχημα είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο και ένας από τους λόγους είναι το γεγονός ότι μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν παντού. Σε οποιοδήποτε άθλημα και με οποιονδήποτε τρόπο.

Το περισσότερο διαδεδομένο άθλημα για στοιχηματισμό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά το γεγονός ότι κι άλλα πολύ εμπορικά αθλήματα είναι διαθέσιμα, κάνει αρκετούς να ασχολούνται με αυτά σε σταθερή βάση. Για παράδειγμα το στοίχημα σε αγώνες μπάσκετ είναι πολύ διαδεδομένο και μάλιστα, αρκετοί παίκτες επιλέγουν να στοιχηματίζουν αποκλειστικά σε αγώνες μπάσκετ. Και όταν μιλάμε για μπάσκετ, τι πιο εμπορικό από το NBA;

Το μεγαλύτερο, καλύτερο, μαγικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο είναι διαθέσιμο για στοίχημα και πολλοί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις στρατηγικές τους σε αυτό. Ειδικά παίκτες, που έχουν μια αποδεδειγμένα λειτουργική στρατηγική στοιχήματος, επιλέγουν το NBA αφού τα παιχνίδια μέσα στη σεζόν είναι πάρα πολλά κι έτσι μπορούν να έχουν μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων και άρα κέρδους (αν πράγματι έχουν μια τακτική που δουλεύει).

Πέρα όμως από τα κλασικά στοιχήματα σε παιχνίδια οποιουδήποτε αθλήματος, υπάρχει και το live betting, που δίνει μια άλλη αίσθηση και είναι εντελώς διαφορετικό από τα στοιχήματα πριν από τα παιχνίδια. Πώς είναι διαφορετικό; Με διάφορους τρόπους.

Καταρχάς, το live στοίχημα δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να αισθάνεται μέρος του ρυθμού του αγώνα, άρα του προσφέρει μεγαλύτερη αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια των στοιχημάτων του είτε αυτά επαληθευτούν είτε όχι. Αυτό, φυσικά, εμπεριέχει κινδύνους, ειδικά αν ο παίκτης δεν είναι έμπειρος και πειθαρχημένος.

Ένας άλλος τρόπος, που κάνει το ζωντανό στοίχημα δελεαστικό είναι το γεγονός ότι κάποια στοιχήματα επαληθεύονται ή όχι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κάτι που εξιτάρει περισσότερο τους παίκτες, αλλά επίσης είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους μόνο οι παίκτες, που έχουν μεγάλη πειθαρχία.

Όσο αφορά στο ΝΒΑ live betting, όπως και σε κάθε στοίχημα είτε ζωντανό είτε όχι, ο παίκτης πρέπει να είναι προετοιμασμένος κατάλληλα, γνωρίζοντας τις ομάδες, τους κανονισμούς του αθλήματος και τους κανόνες των στοιχημάτων. Σημαντικό για τα ζωντανά στοιχήματα είναι ο παίκτης να έχει μια εικόνα των ομάδων από προηγούμενα παιχνίδια τους, καθώς υπάρχουν τάσεις που επαναλαμβάνονται συχνά από ομάδες σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Για παράδειγμα, άλλες ομάδες ξεκινούν δυνατά το παιχνίδι κι έχουν «αγαπημένες» τις πρώτες περιόδους, ενώ άλλες, παίζουν καλύτερα μετά το ημίχρονο. Οι παράμετροι, που πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης είναι πολλοί και η μελέτη είναι πολύ σημαντική ειδικά αν παίζεις Live στοίχημα. Με αυτό τον τρόπο, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει στοιχήματα είτε με χάντικαπ πόντων για το κάθε δεκάλεπτο, είτε για το ημίχρονο.

Πως να αντισταθείς;

 

Τα στατιστικά, που κυκλοφορούν για μεγάλα πρωταθλήματα και ειδικά για το NBA είναι εργαλεία, που μπορούν να βοηθήσουν τον παίκτη του στοιχήματος, καθώς σε περίπτωση, που δεν έχει δει αρκετά παιχνίδια από μια ομάδα για να έχει τη δική του εικόνα, μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα για τη μέχρι τότε παρουσία της.

Αν, για παράδειγμα, δει κανείς ότι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλο μέσο όρο σκοραρίσματος είναι σε χαμηλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο, τότε κατά πάσα πιθανότητα το live του Over σε πόντους θα έχει πέσει δραματικά και έτσι ίσως έχει value να παιχτεί αυτό το στοίχημα. Με δεδομένη την εικόνα των ομάδων σε άλλα παιχνίδια, αναμένεται μεγάλο σκορ. Αν πριν από το παιχνίδι το live του over/under είναι τεράστιο τότε με χαμηλό σκορ ημιχρόνου, θα έχει πέσει δραματικά και το value θα είναι με το over.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μελέτη των στατιστικών και των προηγούμενων παιχνιδιών των ομάδων είναι πολύ σημαντική για τον παίκτη, που θέλει να παίξει live στοίχημα στο NBA. Επίσης στο διαδίκτυο υπάρχει πληθώρα απο προγνωστικά μπάσκετ πάνω στο NBA που μπορεί εύκολα να βρει κανείς με μια απλή αναζήτηση.

Αν έχει κανείς τη μελέτη με το μέρος του και την κατάλληλη πειθαρχία να εφαρμόσει τη στρατηγική, που έχει επιλέξει στο στοίχημα, τότε το live betting στο NBA μπορεί να γίνει επικερδές. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση είναι και το LIVE Stream, που προσφέρεται σε αρκετές εταιρείες, οπότε ο παίκτης έχει εικόνα του αγώνα στον οποίο θέλει να ποντάρει ζωντανά.

Άλλο παράδειγμα για ζωντανό στοίχημα στο NBA είναι όταν η πιο αδύναμη ομάδα του αγώνα παίρνει προβάδισμα έναντι της δυνατής. Αν πριν από το παιχνίδι, δεν είχε value να ποντάρει κανείς στο χάντικαπ της δυνατής ομάδας, τώρα στο live είναι πιθανό να παίζεται ως αουτσάιντερ στο χάντικαπ από τη στιγμή, που είναι πίσω στο σκορ. Αν γνωρίζετε ότι μπορεί να κάνει ανατροπές, τότε είναι ένα στοίχημα, που έχει value και στο οποίο μπορείτε να ποντάρετε. Σε αυτό το σημείο μπαίνει η εμπειρία του κάθε παίκτη, καθώς όσο πιο γρήγορα εντοπίσει ένα τέτοιο στοίχημα τόσο το καλύτερο γι’ αυτόν. Στο μπάσκετ, και ειδικά στο NBA, οι καλές ομάδες, μπορούν να κάνουν το comeback πολύ γρήγορα και να χαθεί το value στη συνέχεια.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι για να παίξει κάποιος ζωντανό στοίχημα στο NBA, θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τις ομάδες, πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Η μελέτη των ομάδων και των συμπεριφορών τους μέσα από στατιστικά και παρατήρηση είναι πολύ σημαντική και μαζί με την πειθαρχία μπορούν να οδηγήσουν σε κέρδη. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται προσοχή, όμως, ειδικά αν ο παίκτης δεν είναι έμπειρος ή δεν έχει την πειθαρχία και τη γνώση, που χρειάζεται.

 

Comments are closed.