Φαλκάο εδώ και τώρα θέλει ο Αμπράμοβιτς!

Προς Τσέλσι μεριά φαίνεται να καταλήγει ο Ρανταμέλ Φαλκάο καθώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παίρνει πάνω του την μεταγραφή και, σύμφωνα με την αγγλική "Independent", είναι έτοιμος να δώσει γύρω στα 60 εκατ. ευρώ για να φέρει τον Κολομβιανό σταρ στους "μπλε".Ο θαυμασμός που τρέφει ο Ρώσος μεγιστάνας για τον επιθετικό της Ατλέτικο είναι απεριόριστος και για αυτό διαμήνυσε στους συνεργάτες του να του φέρουν άμεσα στο Λονδίνο τον Κολομβιανό!

Το θεωρεί τον επόμενο μεγαλύτερο σταρ των γηπέδων στον κόσμο και σε συνδυασμό με την επιθυμία του Ντι Ματέο για έναν δεύτερο επιθετικό να πλαισιώνει τον Φερνάντο Τόρες, πήρε την απόφαση να δαπανήσει όσα και αν χρειάζονται.

Παρόλο που ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης ξέκοψε κάθε σενάριο πώλησης οποιουδήποτε παίκτη τον Γενάρη, θα είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί μια ενδεχόμενη πρόταση τέτοιου μεγέθους καθώς θα λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Παρόλα αυτά οι «λονδρέζοι» δεν παίζουν μόνοι τους καθώς υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον την Σίτυ, που σύμφωνα με χτεσινά δημοσιεύματα θέτει ως πρώτο στόχο τον Ισκο της Μάλαγα και έπειτα τον Φαλκάο, αλλά και το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να χει, όποιος θελήσει να κάνει δικό του τον Φαλκάο, θα πρέπει να κάνει την κίνηση άμεσα και αυτός που μοιάζει πιο έτοιμος να την κάνει είναι ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης της Τσέλσι.
www.sport.gr

Comments are closed.