Ο Μήτσιαλος, ο Λαρεντζάκης και τα… 16 ριμπάουντ του Σίμτσακ!

Ο παράγοντας τύχη είχε συμμετοχή στη νίκη του Ικαρου επί του Απόλλωνα, υπογράμμισε ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας ότι εκτός από τους δύο βαθμούς η ομάδα του κέρδισε και τους νεαρούς Μήτσιαλο και Λαρεντζάκη. Αποθέωσε τον Βασίλη Σίμτσακ ο Λάζαρος Αγαδάκος. "Αναμφίβολα όσο αξίζαμε εμείς τη νίκη, άλλο τόσο και ο Απόλλωνας. Η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο και στο δεύτερο ήταν έξυπνη η κίνηση του Νίκου (σ.σ.: Βετούλα) να μας παίξει μια σύνθετη άμυνα, κάτι που μας μπέρδεψε", είπε ο κόουτς Πρίφτης και συνέχισε…
"Υπογραμμίζω την συμμετοχή του Μήτσιαλου και του Λαρεντζάκη για 10 και 15 λεπτά, αντίστοιχα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Είναι μια παρακαταθήκη για την ομάδα και είναι χαρούμενος που τους έβαλα στο ματς και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Σίγουρα η διαφορά δεν είναι καλή, αλλά αυτά θα τα σκεφτούμε από τον επόμενο γύρο".
Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Αγαδάκος είπε: "Ήταν η πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, συγχαρητήρια και στις δύο για την εμφάνιση. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει στο παρκέ και υπάρχουν ρόλοι για τον καθέναν. Ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και αυτό φαίνεται στον Βασίλη Σίμτσακ, πόσο πάλευε σήμερα με τα 16 ριμπάουντ που πήρε. Παίρνουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα".

Comments are closed.